tiistai 4. lokakuuta 2011

Lukemisen hyödyllisyydestä

Kuinka paljon käytät aikaa lukemiseen? Mitä luet?

Useita vuosia sitten tutustuin inspiroiviin kirjoihin. Muistaakseni ensimmäinen tällainen kirja oli joko M. Scott Peckin The Road Less Traveled, 25th Anniversary Edition : A New Psychology of Love, Traditional Values and Spiritual Growth tai sitten James Redfieldin The Celestine Prophecy (löytyy tietääkseni suomennettuna nimellä Yhdeksän oivalluksen tie).

Noihin aikoihin luin lisäksi vielä myös romaaneja, mutta pian innostuin näistä inspiroivista kirjoista niin paljon, että siirryin kirjoissani vähitellen kokonaan henkilökohtaisen kehittymisen - tai itseni kehittämisen - pariin (englanniksi personal development, self development tai self-help), kattaen melko lailla kyseisen kategorian koko laajan merkityksen.

Menneiden vuosien aikana olen lukenut lukemattoman määrän itsensä kehittämisen kirjoja, aina James Allenin ja Napoleon Hillin klassikoista Richard Bandlerin ja Paul McKennan viimeisimpiin löydöksiin ihmismielen toiminnasta. Sanomattakin on selvää, että nämä kaikki kirjat ovat muuttaneet elämäni.

Suosittelenkin, että aina kun matkustat tai sinulla on joitain hetkiä aikaa itsellesi, ota käteesi hyvä inspiroiva kirja ja lue. Tai kuuntele äänikirjoja ja itsensä kehittämisen ohjelmia ja kursseja. Niiden avulla et ainoastaan saa aikaasi kulumaan nopeammin, vaan niiden avulla saat inspiraatiota elää elämääsi monella tapaa aina vain paremmin.

Jos et oikein tiedä, mitä lukea, niin tutustu ensin artikkeliini The Point behind Self Help Books ja tutustu sen jälkeen kirjasuosituksiini.


Tilaa myös Hannu Pirilän ilmainen uutiskirje ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Me emme tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetämme viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti