maanantai 10. lokakuuta 2011

Hypnoosi ja NLP vaihdevuosioireiden hoitokeinona

Olen huomannut, että NLP (Neuro-Linguistic Programming), hypnoosi, meditaatio ja jopa ihan vain rentoutuminen ovat varsin tehokkaita hoitokeinoja vaihdevuosioireiden lievittämiseen.

Monet vaihdevuosioireista ovat, tavalla tai toisella, henkisiä ja jopa kaikkein yleisimpiä oireita, kuten kuumia aaltoja, yöhikoilua ja libidon vähenemistä, voidaan hoitaa lääkkeettömästi NLP:n ja hypnoosin avulla.

Monilla ihmisillä on valitettavasti tarpeettomia epäilyjä ja jopa pelkoja hypnoosia kohtaan. Heille suosittelenkin ehkä mieluummin meditaatiota ja rentoutusharjoituksia, ainakin aluksi. Kun rentoutat kehosi ja mielesi, päästät irti kaikenlaisista jännitteistä, mukaan lukien ahdistuksesta, masennuksesta ja mielialan vaihteluista, puhumattakaan paniikkihäiriöistä tai ihan tavallisesta uupuneisuudesta. Itse asiassa olen havainnut, että NLP, hypnoosi, meditaatio ja rentoutuminen voivat auttaa vähintään 20:ssä 36:stä listatusta vaihdevuosioireesta.

QDreams on erinomainen, tosin englanninkielinen, sivusto, jossa on yli 700 erilaista transsia/rentoutumisharjoitusta, joista suuren osan on tehnyt itse NLP:n kehittäjä Dr. Richard Bandler. Sivuston Health-osastolla on myös lähes 30 erilaista transsia, jotka on tehty erityisesti auttamaan vaihdevuosista kärsiviä ihmisiä. Tämän lisäksi QDreamsissä on iso joukko muita transseja ja harjoituksia, jotka on kehitetty auttamaan lukuisissa muissa terveyteen liittyvissä asioissa. Suosittelen erittäin lämpimästi.

Mikäli haluat lisää tietoa vaihdevuosista, sen oireista tai muista hoitokeinoista, suosittelen myös, että käyt tutustumassa suomenkielisiin Help-Menopause.com -sivuihin.Tilaa myös Hannu Pirilän ilmainen uutiskirje ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Me emme tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetämme viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti