perjantai 30. syyskuuta 2011

Vaivaton menestys?

Luin juuri hiljattain NLP Master Trainerin ja menestysvalmentajan Michael Neillin kirjan You Can Have What You Want: Proven Strategies for Inner and Outer Success, kuunnellen aina autossa hänen CD-sarjaansa Effortless Success: How to Get What You Want and Have a Great Time Doing It.

Menestysvalmennus (Success Coaching), jota Michael Neill, Licensed Master Trainer of NLP, nimenomaan edustaa, on Suomessa toistaiseksi varsin tuntematon käsite, mutta maailmalla se saavuttaa jatkuvasti yhä suurempaa suosiota yhä ja yhä laajempaa asiakaskuntaa.

Minun täytyy kyllä todeta, että tämä oli kertakaikkiaan erinomainen setti informaatiota. Paitsi että kirjan ja CD-levyjen sisältö oli erinomaista, se mistä erityisesti pidin tässä setissä oli se, että keräsin tiedon itselleni kahden eri aistini kautta: sekä kuunnellen että lukien.

Luin kirjan kertaalleen (toistaiseksi) ja kuuntelin CD:t ehkä viisi tai kuusi kertaa. Joka kerta, kun kuuntelin CD:itä, sain roppakaupalla uusia oivalluksia. Ihmettelan vain, jotta mitähän uutta poimin taas seuraavalla kuuntelukerralla...

Suosittelen todella lämpimästi Micheal Neillin kirja + CD -settiä. Se on ehdottomasti eräs parhaista, mihin olen tähän mennessä tutustunut!Tilaa myös Hannu Pirilän ilmainen uutiskirje ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Me emme tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetämme viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti