torstai 10. maaliskuuta 2016

NLP-tekniikka motivoitumiseen

Aiemmassa blogissani Miten löytää motivaatio treenaamiseen? julkaisin videon, jolla kerron miten löydät itsestäsi motivaatioon liittyvät tekijät.

Tuolla videolla käsittelen mm. sellaisia aiheita kuten tavoitteesi ja mikä niissä on sinulle tärkeää. Lisäksi puhun mm. treeniohjelmasta, suunnitelmasta sekä niiden toteuttamisesta.

Tuo aiempi video on eräänlainen pohja motivaation löytämiselle, ja jos et ole sitä vielä katsonut, suosittelen, että katsot sen ensin, sillä se sisältää arvokasta tietoa motivoitumisen rakenteesta.

Alla olevalla uudella videolla puolestaan esittelen erinomaisen – ja silti helpon – NLP-tekniikan, jolla saat laukaistua itsessäsi haluamasi motivaation aina kun sitä tarvitset. Kyseinen tekniikka toimii toki vaikka et olisi aiempaa videotani katsonutkaan. Katsomalla tuon videon kuitenkin ensin, pystyt rakentamaan itsellesi vielä vahvemman perustan motivaatiollesi ja sen myötä omalle huippusuorituksellesi.

Mihin asiaan sinä haluat löytää motivaation? Treenaamiseen, työntekoon, tiskaamiseen vai johonkin ihan muuhun?Videoon liittyvät linkit:

Hannu Pirilä
Tilaa myös ilmainen uutiskirjeeni ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Lupaan, etten tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetän viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti