keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Miten löytää motivaatio treenaamiseen?

Tällä kertaa julkaisenkin kirjoituksen sijaan videoblogin.

Alla olevalla videolla kerron kuinka saat itsesi motivoitua treenaamiseen, tai käytännössä mihin tahansa omaa hyvinvointiasi edistävään toimintaan.

Video on runsaan 20 minuutin pituinen, mutta varmasti katsomisen arvoinen mikäli  sinä haluat saada lisää motivaatiota treenaamiseen, laihduttamiseen tai johonkin muuhun hyvinvointiasi lisäävään käyttäytymiseen ja toimintaan.Videoon liittyvät linkit:Flow Mentaalivalmennuksen kotisivutTilaa myös ilmainen uutiskirjeeni ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Lupaan, etten tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetän viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required

1 kommentti:

  1. Moi Hannu, olipa mielenkiintoinen sattuma. Sain juuri "lääkärinmääräyksen" parantaa lihaskuntoani. Motivaatio tasan nolla. Katsotaanpa löytäisinkö edes pienen motivaation videosi avulla.
    Sain muuten juuri luettua Oman Sinisen meren kirjasi. Harjoituksetkin sain tehtyä. Ajatuksia kirjasta lähetän tuotapikaa sähköpostilla.
    t. Kristiina Ruusunen

    VastaaPoista