keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Luo itsellesi suunnitelma ja toteuta se!


Tekemällä samoja asioita samalla tavalla voit saada aikaan ainoastaan samanlaisia tuloksia. Mikäli haluat saada aikaan toisenlaisia tuloksia, jonkin asian täytyy muuttua.

Halutessasi toisenlaisia tuloksia, ensimmäinen asia on päättää mitä haluat. Määrittele mitä haluat saavuttaa.

Kun tiedät mitä haluat, tee suunnitelma sen saavuttamiseksi. Ennen kaikkea, päätä mikä on ensimmäinen askeleesi, jonka tulet ottamaan ja koska otat sen.

Tämän jälkeen, ota se ensimmäinen askeleesi. Älä pelkästään lupaa itsellesi, että tulet sen ottamaan, vaan ota se.
“Kaikkialla on niin monia loistavia ihmisiä, jotka analysoivat ja suunnittelevat, eivätkä koskaan pääse edes ensimmäiselle askelmalle koska he eivät astu ulos ja tee. Fokus on tavoitteessa; toiminta on se missä todellinen ero syntyy” - John Assaraf
Prosessi on sinänsä yksinkertainen, mutta jostain syystä vain aniharva toimii näin. Mitä sinä haluaisit muuttaa elämässäsi? Mitä sinä haluaisit saavuttaa? Olisiko jo aika tehdä jotain asian eteen?

Oma sininen meresi –valmennus opettaa kuinka luot uudenlaisia suunnitelmia tavoitteiden toteuttamiseksi. Mutta ennen kaikkea, valmennuksessa painotetaan sitä, että mitään ei tule tapahtumaan ellet lähde toteuttamaan suunnitelmaasi. Kyse on lopulta kuitenkin sinun elämästäsi ja siitä mitä sinä teet elämäsi suhteen. Elämä voi olla myöshauskaa ja antoisaa.

Mikäli haluat saada aikaan toisenlaisia tuloksia ja luoda uuden tavan toimia, niin katso oheinen video ja päätä itse mitä sinä haluat tehdä. Joskus on vain sen aika.Tilaa myös Hannu Pirilän ilmainen uutiskirje ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Me emme tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetämme viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti