torstai 14. maaliskuuta 2013

Eroon pelosta


Aloitin jokin aika sitten taas uuden kirjan, saatuani luettua edellisen loppuun. Hupenevasta lukemista odottavien kirjojen pinosta käteeni tarttui Bob Daviesin "The Sky is Not The Limit, You Are!"

Kirjan ensimmäisessä luvussa Davies kertoo kuinka hän pääsi eroon korkean paikan pelostaan. Hän päätti aloittaa laskuvarjohyppäämisen! Davies kertoo kuinka ensimmäinen hyppy ei vielä tuonut helpotusta pelkoon - itse asiassa hän alkoi päästä sinuiksi pelkonsa kanssa n. 20 hypyn jälkeen.

Itse en ole vielä laskuvarjolla hypännyt (yritin tosin päästä omasta korkean paikan pelostani aikoinaan benji-hypyn avulla), enkä tiedä paljonko yksi laskuvarjohyppy maksaa, mutta aivan varmaa on, että korkean paikan pelosta - kuten muistakin peloista - pääsee eroon paljon halvemmalla ja ennen kaikkea helpommalla.

Kuten kerroin, kärsin aikoinani korkean paikan pelosta ja yritin siis voittaa sen mm. benji-hypyn avulla. Ei toiminut. Joitain vuosia sitten menin ensimmäiselle NLP-kurssilleni ja ikään kuin kaiken muun kurssilla oppimani sivutuotteena pääsin eroon korkean paikan pelostani. Nyt, useita NLP-kursseja myöhemmin, tuollaisten turhien, elämää rajoittavien pelkojen poistaminen muilta ihmisiltä, on osa ammattiani.

Varmasti Bob Daviesin esittelemä tapa pelkojen poistoon toimii monilla ihmisillä, mutta kuten sanottu, NLP tarjoaa siihen huomattavasti helpomman, edullisemman ja nopeamman tavan. Itse olen auttanut jo kymmeniä ihmisiä pääsemään eroon rajoittavista peloistaan ja n. 90 %:sti siihen on riittänyt yksi tapaamiskerta.

Varmasti laskuvarjohyppy on huima ja hauskakin harrastua, mutta kannattaisikohan siitäkin ruveta nauttimaan jo heti ensimmäisestä hypystä lähtien, eikä vasta 20 hypyn jälkeen…?


Tilaa myös Hannu Pirilän ilmainen uutiskirje ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Me emme tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetämme viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti