keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Elämänmuutos – miten se tehdään?

Tutkimusten mukaan moni ihminen alkaa noin 40 vuoden iässä pohtimaan uranvaihtoa tai jotain muuta suurempaa elämänmuutosta. Selityksenä tälle on esitetty sitä, että tässä vaiheessa ihminen on suurin piirtein puolivälissä työuraansa ja se alkaa monen mielestä olemaan viimeinen tilaisuus luoda itselleen uusi ura. Toisaalta puhutaan myös keski-iän kriisistä. Mene ja tiedä.

Moni siis haikailee muutoksen perään elämässään, mutta suurin osa heistä jättää sen tekemättä. Syitä tähän puolestaan on luonnollisesti monia, mutta yksi suurimmista on pelko – muodossa tai toisessa. Ehkä kyse on tuntemattoman pelosta, ehkä pelkäämme sitä, mitä muut meistä ajattelevat. Loppujen lopuksi nämä pelotkin pohjautuvat vain meidän omiin uskomuksiimme.

Silti, kynnys muutoksen tekemiseen on usein todella korkea, mutta itse asiassa se kynnys ja sen korkeus on vain ja ainoastaan meidän omassa mielessämme, meidän omissa ajatuksissamme. Ja me voimme hallita ajatuksiamme ja mieltämme.


Miten elämänmuutos sitten tehdään? Miten me voimme hallita mieltämme ja ajatuksiamme?

Olen tehnyt helpot toimintaohjeet elämänmuutoksen tekemiseen ja laittanut ne pienen e-kirjan ja viiden lyhyen videon muotoon. Nämä ohjeet e-kirjoineen ja videoineen ovat saatavissa ilmaiseksi täältä.

Itse tein aikanaan oman uran- ja elämänmuutokseni vaikeamman kautta – yrityksen, erehdyksen ja tuskan kautta. Mutta kun lopulta sain muutokseni maaliin saakka, se oli yksi parhaista asioista, mitä elämässäni on tapahtunut.

Olen uhrannut elämänmuutoksen opiskeluun kaiken kaikkiaan parisenkymmentä vuotta ja olen sijoittanut siihen kymmeniä tuhansia euroja. Nyt haluan opettaa oppimaani ja kokemaani edelleen, sillä ikävä kyllä näitä asioita ei opeteta meille koulussa.

Voit tilata itsellesi 5 helppoa toimintaohjetta elämänmuutokseen -paketin ilmaiseksi täältä: http://mentaalivalmennus.fi/5-helppoa-toimintaohjetta-elamanmuutokseen-opt-in/

Toivon vilpittömästi, että  ohjeistani on sinulle merkittävää hyötyä.
  

Tilaa myös ilmainen uutiskirjeeni ja saat aika ajoin tietoa ja vinkkejä valmennusten, koulutusten, hekilökohtaisen kehittymisen sekä NLP:n maailmasta. Lupaan, etten tule tukkimaan sähköpostilaatikkoasi jatkuvilla viesteillä, vaan lähetän viestejä ainoastaan silloin tällöin, kun mielenkiintoista tiedotettavaa ilmenee.

Kirjoita alla olevan lomakkeen ylimpään kenttään sähköpostiosoitteesi, keskimmäiseen kenttään etunimesi, alimpaan kenttään sukunimesi ja klikkaa sitten "Subscribe" -painiketta. Niin helppoa sen on.

Liity postituslistalle:

* indicates required


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti